Visie & Missie

Onze visie en missie zijn gebaseerd op de overtuiging dat mensen over het algemeen een drang hebben tot ontwikkeling en dat er problemen ontstaan als hun groei wordt belemmerd.
Het hebben van werk speelt daarbij een belangrijke rol. Kunnen mensen zich in hun werk ontwikkelen, dan zullen zij hun taken beter en ook met meer plezier uitvoeren. Een bewuste loopbaanplanning en de bereidheid om de eigen competenties te blijven ontwikkelen zijn hierbij doorslaggevend. Door een pro-actieve houding is men veel beter voorbereid op onverwachte veranderingen.

Wat ons inspirereert
Wij vinden het verwonderlijk wat mensen beweegt tot het ontwikkelen van hun kwaliteiten. Derhalve zijn de levensloop en het werk van de Franse kunstenaar Auguste Rodin voor ons een ware inspiratiebron.
Hij werd geboren op 12 november 1840 in Parijs. Ondanks een armoedige jeugd en vele tegenslagen ontwikkelde Rodin zich tot een van de allerbekendste en meest productieve beeldhouwers van het impressionisme.
Na een lange zoektocht die liep via Parijs, Brussel en Rome vond Rodin in Florence de bevrijdende inzichten, zodat hij eindelijk zijn eigenwijze ideeën kon vormgeven. In Rodin’s sterfplaats Meudon en in Parijs zijn musea gevestigd met veel van zijn werken.

Missie
Ondanks tegenspoed in de vorm van financiële armoede, gezondheidsklachten en een gebrek aan erkenning kan het gewone mensen toch lukken om hun talenten te ontwikkelen en anderen te inspireren. Reflect Personeelsadvies ondersteunt uw medewerkers graag om in hun kracht te komen.

 Referenties Links ga naar Rechts Diensten