Werving & Selectie

Bij werving en selectieopdrachten is het belangrijk dat er een match ontstaat tussen de cultuur van uw organisatie en de persoonlijke stijl van uw toekomstige medewerker. Reflect kan een volledige procedure voor u verzorgen gericht op het werven en selecteren van midden- en hoger kader personeel in diverse sectoren.

In welke fase ?
Misschien wilt u alleen ondersteuning in de wervingsfase, bijvoorbeeld om een pakkende vacaturetekst op stellen en de juiste wervingskanalen te vinden. Sommige opdrachtgevers betrekken ons direct bij de briefselectie, anderen pas vanaf het tweede gesprek dat om meer verdieping vraagt.

Welke ontwikkelpunten ?
Soms is het niet nodig om een hele wervingsprocedure te doorlopen. Bijvoorbeeld als u een vacature denkt te kunnen invullen met een geschikte – of een nog geschikt te maken – interne kandidaat. Wij helpen u dan graag om de relevante ontwikkelpunten in kaart te brengen, evenals de ontwikkelbaarheid van elke competentie. In elk geval letten wij er ook op of de persoonlijke stijl van een kandidaat matcht met de cultuur binnen de betreffende afdeling.

Knoop doorhakken
En in de eindfase – als de juiste kandidaat gekozen moeten worden – kunt u vertrouwen op onze objectieve ondersteuning. Lees meer