Workshops

U wilt met uw bedrijf graag een stap vooruit zetten en overweegt om een workshop te organiseren. Voor Reflect is een workshop een onderwijsleersituatie waarin de deelnemers een pro-actieve rol vervullen.
Dit wordt gestimuleerd doordat theorie en praktijk dichtbij elkaar liggen. Een deskundige workshopleider geeft een interessante uitleg over een onderwerp zoals gastheerschap of klantvriendelijkheid. Aansluitend nodigt hij de deelnemers uit om hiermee zelf aan de slag te gaan.

Leerstijlen KolbTijdens het oefenen is er veel interactie tussen deelnemers en workshopleider. Waar nodig stuurt hij bij en geeft hij aanvullende informatie om hun vaardigheden te verbeteren. Het accent ligt dus vooral op het actief toepassen en beleven. Deze speelse manier van experimenteren bevordert het leerplezier en het leereffect.

Een workshop kan verspreid worden over één of meerdere dagdelen en is soms inzetbaar als teambuildingsactiviteit. Wij helpen uw medewerkers graag om hun vaardigheden te verbeteren, zodat uw bedrijf een stap vooruit kan zetten ! Ga naar